RSS

Sunday, June 2, 2013

Website free online photo editor

Sudah beberapa minggu ini aku keranjingan belajar edit photo secara online. Setelah googling sana sini, aku menemukan beberapa free online photo editor, yang bisa bikin tampilan foto kita jadi tambah cakep. 

Nah, supaya ga lupa link mana aja yang biasa aku pakai untuk belajar, jadi aku buat postingan ini aja deh, berikut sedikit reviewnya. 

1. http://pixlr.com/, pertama tau web ini, waktu belajar edit foto bareng digitalmommienya  mbak Lala, so far oke, cuma tidak tersedia background, collage atau frame yang lucu-lucu, jadi cuma edit standar aja, dan asyiknya kita tidak perlu download software tertentu dari sini. 

2. http://enjoypic.com/, nah yang ini juga taunya dari belajar bareng digitalmommie. Disini bisa buat animated gif, kartu, tampilan seperti cover majalah, dan juga foto yang wajahnya diedit berdasarkan karakter dan juga effect tertentu. Kekurangannya kadang tidak semua gambar yang ada di foto bisa masuk, mungkin karena ukurannya terbatas, tapi so far okelah, cara editnya juga ga ribet. Dan Nayla suka, karena fotonya bisa dibuat animasi :)



3. http://www.photovisi.com/, ini juga taunya sama seperti 2 web diatas. Lumayan mudah cara pakainya. Tersedia berbagai frame foto yang lucu, bisa di edit, di crop, ditambahkan text, ditambah image yang lucu-lucu, backgroundnya juga lumayan bagus. Seru edit foto disini




4. http://ipiccy.com/, dapat web ini dari hasil googling dengan keyword "free online photo editor". Sebenarnya dapat banyak sekali situsnya. Cuma aku coba cari yang gratis, mudah, ga harus download software tertentu, banyak pilihan background and framenya dan bisa edit macam-macam juga :). Nah, di situs ini, semuanya bisa aku dapetin, cuma sayang, untuk pilihan background atau frame yang lucu-lucu hanya tersedia terbatas aja. Tapi lumayanlah hasilnya. 


5. http://www.pizap.com/, yang ini situs yang keren karena banyak banget pilihan frames, images tambahan, tampilan foto dan juga relatif mudah untuk editnya. 


Well, kayanya segitu dulu aja postingan tentang edit mengedit foto ini. Mungkin kalau nanti ada yang web yang bagus lagi, bisa aku share deh. Insya Allah... :) Enjoy :)

7 comments:

Dilliprasad said...

PicResize was founded in March 2005 and has grown to become one of the most popular online image editing tools available on the Internet due to its
ease-of-use. To date, there have been over 5 million pictures resized and edited at PicResize. On September 9th, 2008, PicResize's advanced online picture
editor, PicResize 3.0, was renamed DrPic.com. The service will always remain free to use.http://www.drpic.com/

Dilliprasad said...

PicResize was founded in March 2005 and has grown to become one of the most popular online image editing tools available on the Internet due to its
ease-of-use. To date, there have been over 5 million pictures resized and edited at PicResize. On September 9th, 2008, PicResize's advanced online picture
editor, PicResize 3.0, was renamed DrPic.com. The service will always remain free to use.http://www.drpic.com/

Dilliprasad said...

PicResize was founded in March 2005 and has grown to become one of the most popular online image editing tools available on the Internet due to its
ease-of-use. To date, there have been over 5 million pictures resized and edited at PicResize. On September 9th, 2008, PicResize's advanced online picture
editor, PicResize 3.0, was renamed DrPic.com. The service will always remain free to use.http://www.drpic.com/

Dilliprasad said...

The Free Online Photo Editor, as its name implies, offers a way to quickly edit photos that you have on your hard drive and save them as a finished file.
Some of the effects you can do with this program include Red Eye Removal, Sepia, Enhance, Sharpen, and Polaroid Effect.It is simple to use and doesn’t do
some things that the higher end programs do, but it’s a great simple solution for quick fixes if you need to save or upload and enhance a photo quickly and
easily.One added plus with the Free Online Photo Editor is that you can hit the “order” button and order a canvas print of the photo that you created if you
would like a physical copy of it.
website: https://www.cincopa.com/blog/the-best-online-photo-editing-tools/

Dilliprasad said...

The Free Online Photo Editor, as its name implies, offers a way to quickly edit photos that you have on your hard drive and save them as a finished file.
Some of the effects you can do with this program include Red Eye Removal, Sepia, Enhance, Sharpen, and Polaroid Effect.It is simple to use and doesn’t do
some things that the higher end programs do, but it’s a great simple solution for quick fixes if you need to save or upload and enhance a photo quickly and
easily.One added plus with the Free Online Photo Editor is that you can hit the “order” button and order a canvas print of the photo that you created if you
would like a physical copy of it.
website: https://www.cincopa.com/blog/the-best-online-photo-editing-tools/

Dilliprasad said...

The Free Online Photo Editor, as its name implies, offers a way to quickly edit photos that you have on your hard drive and save them as a finished file.
Some of the effects you can do with this program include Red Eye Removal, Sepia, Enhance, Sharpen, and Polaroid Effect.It is simple to use and doesn’t do
some things that the higher end programs do, but it’s a great simple solution for quick fixes if you need to save or upload and enhance a photo quickly and
easily.One added plus with the Free Online Photo Editor is that you can hit the “order” button and order a canvas print of the photo that you created if you
would like a physical copy of it.
website: https://www.cincopa.com/blog/the-best-online-photo-editing-tools/

rajesh said...

"The Free Online Photo Editor, as its name implies, offers a way to quickly edit photos that you have on your hard drive and save them as a finished file.
Some of the effects you can do with this program include Red Eye Removal, Sepia, Enhance, Sharpen, and Polaroid Effect.It is simple to use and doesn’t do
some things that the higher end programs do, but it’s a great simple solution for quick fixes if you need to save or upload and enhance a photo quickly and
easily.One added plus with the Free Online Photo Editor is that you can hit the “order” button and order a canvas print of the photo that you created if you
would like a physical copy of it.
website: https://www.cincopa.com/blog/the-best-online-photo-editing-tools/"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Free Blooming Red Rose Cursors at www.totallyfreecursors.com